Fiets- en gemeentedag zaterdag 20 augustus

Beste gemeenteleden, jong en oud, graag vragen we uw en jullie aandacht voor de jaarlijkse fietsdag. Maar dan gehuld in een nieuw ‘jasje’. Zoals bekend fietsen we jaarlijks vanaf ons kerkgebouw een prachtige route over de Veluwe, samen met veel belangstellenden vanuit het hele land. Met als doel: geld bijeen verzamelen voor het evangelisatiewerk te Amsterdam.

Dit jaar blijft het doel hetzelfde. Maar de opzet van de dag wijzigt!! Want naast het fietsen willen we u als gehele gemeente graag ontmoeten rondom een barbecue aan het einde van die fietsdag. Leest u daarom onderstaande tekst even goed door.

De start van de fietsdag is dit jaar vanaf 11.30 uur, vanaf de kerk, voor belangstellenden van buiten onze gemeente. Het is voor hen dan mogelijk om bij De Akker eerst de lunch te gebruiken, waarna ieder op de fiets kan stappen om de route te gaan rijden.

Belangstellenden die bij onze gemeente behoren starten vervolgens vanaf 12.30 uur (dit doen we om wat spreiding te hebben van het aantal deelnemers). En vanzelfsprekend is het voor onze eigen gemeenteleden ook mogelijk om eerst de lunch te gebruiken bij De Akker. Om vervolgens te gaan fietsen. De lunchplaats opent voor iedereen op hetzelfde moment (11.30 uur) en zal rond 13.30 uur weer sluiten.

Ons werk van de fietsdag staat altijd in het teken van evangelisatie. We willen dat graag in onze eigen omgeving wat meer vorm geven. Daarom zal er na de fietsdag een barbecue worden georganiseerd voor de hele gemeente. Daarbij zullen de buren van onze kerk ook worden uitgenodigd. Zij zijn steeds betrokken geweest bij de kerkbouw van onze gemeente en nu willen we graag met hen in contact komen onder het genot van een heerlijke maaltijd. Om zo op een ontspannen wijze met hen in contact te zijn (en hopelijk te blijven). En natuurlijk bent u vrij om ook andere onkerkelijke buren of bekenden mee te nemen naar deze maaltijd.  De barbecue zal beginnen om 17.00 uur (dit is een vast moment) en wordt rond 19.00 uur weer afgesloten.

We hopen op een goede opkomst vanuit de gemeente. Het is de laatste zaterdag van de zomervakantie in onze regio en daarom ook een goed moment om elkaar als gemeente te ontmoeten en de maaltijd te gebruiken. Maar voor uw en jouw deelname is het wel verplicht om aan te melden zodat we weten op hoeveel eters we kunnen rekenen. Dit aanmelden gaat via de website van onze gemeente ( www.gergembeekbergen.nl/inschrijfformulier-bbq/). De kosten zijn €12,50 per volwassene en €9,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Betalen kan bij de De Akker, voor aanvang van de maaltijd.