Welkom

Sinds 1998 worden vanuit onze gemeente Beekbergen fietsdagen op de Veluwe georganiseerd voor het hele gezin. Van harte welkom om mee te komen fietsen!

Voor welk doel wordt gefietst?

  1. Voor het evangelisatiewerk dat in Amsterdam mag worden verricht door het Deputaatschap Evangelisatie, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten. Ook wel bekend als “Simon de Looier”.
  2. Voor de nieuwe kerk. In 2020 is de bouw gestart van onze nieuwe kerk, die in 2021 in gebruik is genomen.

Datum

In 2021 wordt de fietsdag gehouden op zaterdag 21 augustus.

Inschrijven

Vanwege de maatregelen rondom corona is dit jaar inschrijven verplicht voor álle (!!) deelnemers aan de fietsdag via het inschrijfformulier.

Schrijft u zich uiterlijk donderdag 19 augustus in? Dan kunt u bij de inschrijving ook uw lunchpakket bestellen (€ 6,00 per stuk). Na 19 augustus kunt u zich uiteraard ook nog inschrijven maar is het bestellen van een lunchpakket niet meer mogelijk.

Direct na inschrijving betaalt u via bankoverschrijving het verschuldigde bedrag.

Startlocatie

Er wordt gestart vanaf het verenigingsgebouw “De Akker”, naast onze kerk (Ruitersmolenweg 29). Tussen 09.00 uur en 11.00 uur kan worden gestart.

Parkeren

Parkeren kunt u op het ruime parkeerterrein achter “De Akker”. Dit parkeerterrein ligt aan de Tullekensmolenweg. Parkeerwachten zullen u, waar nodig, aanwijzingen geven.

Vanaf de parkeerplaats wordt u verzocht te fietsen naar het parkeerterrein naast de kerk aan de Ruitersmolenweg (200 meter), waar u zich kunt aanmelden.

Lengte

De lengte van de route is 40 kilometer.

Lunchpakket

Wanneer u bij inschrijving op deze website een lunchpakket besteld dan krijgt u het volgende mee: 3 broodjes, fruit, koek, 2 pakjes drinken.

Rustmomenten

De rustmomenten in de route kunt u zelf bepalen. Vanwege de omstandigheden rond corona is er dit jaar geen koffieplaats en geen lunchplaats. Uw (bestelde) lunchpakket kunt u nuttigen waar u maar wilt.

Echter, zoekt u de ontmoeting met andere fietsers? Dan komt u in de loop van de route langs de IJssel. Met een groot grasveld ernaast. Een prachtige ruime plek om uw lunch te nuttigen en het gesprek te zoeken met andere deelnemers van de fietsdag, op 1,5 meter.

Tip: neemt u een rugzak mee waar u uw bestelde lunchpakket in kunt vervoeren. Een kleedje om te kunnen picknicken is ook erg handig.

Einde van de route

Wanneer u terug bent bij De Akker is er dit jaar geen ijs- en drankverkoop. Wél is er de mogelijkheid om ons nieuwe kerkgebouw te bezichtigen. De organisten zullen daarbij het orgel laten horen (en zing gerust even mee).

Hartelijk welkom op onze fietsdag (21-08-2021)

Contact via telefoon:

06 51 04 38 78 (dhr. A. van ’t Zelfde)

Contact via email:

fietsdag@gergembeekbergen.nl