Welkom

Sinds 1998 worden vanuit onze gemeente Beekbergen fietsdagen op de Veluwe georganiseerd voor het hele gezin. Van harte welkom om mee te komen fietsen!

Voor welk doel wordt gefietst?

Voor het evangelisatiewerk dat in Amsterdam mag worden verricht door het Deputaatschap Evangelisatie, uitgaande van de Gereformeerde Gemeenten. Ook wel bekend als “Simon de Looier”.

Datum

In 2022 wordt de fietsdag gehouden op zaterdag 20 augustus. Voor onze deelnemers, die al jarenlang meefietsen: let op!! De inhoud van de fietsdag is geheel anders dan andere jaren!!!

Inschrijven & tarieven

Inschrijven voor de fietsdag is niet nodig. Bij aankomst meldt u zich bij de inschrijftafel en betaalt u het bedrag om deel te nemen (€5,00 p.p. en €20,00 voor een gezin).

Parkeren

Parkeren kunt u op het ruime parkeerterrein achter “De Akker”. Dit parkeerterrein ligt aan de Tullekensmolenweg. Parkeerwachten zullen u, waar nodig, aanwijzingen geven.

Vanaf de parkeerplaats wordt u verzocht te fietsen of te lopen naar het terrein naast de kerk aan de Ruitersmolenweg (100 meter), waar u zich kunt aanmelden.

Start- en lunchlocatie

Er wordt gestart vanaf het verenigingsgebouw “De Akker”, naast onze kerk (Ruitersmolenweg 29). Vanaf 11.30 is de lunchplaats geopend, op het terrein van ons kerkgebouw. U kunt dan starten met het nuttigen van uw lunch. Na gebruik daarvan (of direct om 11.30) kunt u beginnen aan de fietstocht.

Lengte

De lengte van de route is 37 kilometer.

Rustmomenten

In de route zijn rustmomenten opgenomen. Uiteraard staat het ieder vrij om te rusten waar u dat maar wilt.

Einde van de route

Wanneer u terug bent bij De Akker is er nog ijs- en drankverkoop. Tevens is er de mogelijkheid om ons nieuwe kerkgebouw te bezichtigen. De organisten zullen daarbij het orgel laten horen (en zing gerust even mee).

Sluiting fietsdag

De sluiting van de fietsdag is om 16.00 uur.

Hartelijk welkom op onze fietsdag (20-08-2022)

Contact via telefoon:

06 51 04 38 78 (dhr. A. van ’t Zelfde)

Contact via email:

fietsdag@gergembeekbergen.nl