Ten behoeve van de nieuwbouw van onze kerk worden er door verschillende personen en verenigingen acties opgezet om geld bijeen te verzamelen. Hieronder ziet u de huidige acties op een rij.

Kaartenactie

Taartenactie

 

Nu de fotokaarten niet meer via de bibliotheek in “de Akker” verkocht kunnen worden kunt u deze kopen via onze webwinkel. U treft hier een presentatie van al onze kaarten en kunt direct bestellen. De helft van de verkoopprijs is winst en wordt afgedragen ten bate van de nieuwbouw van het kerkgebouw.

Kies bij het afrekenen voor ” afhalen in winkel” en de kaarten worden in overleg bezorgd (binnen Beekbergen en omgeving).

U kunt niet meer kaarten bestellen dan het aantal dat op voorraad is. Wilt u toch meer bestellen dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

 

De leden van onze vrouwenvereniging maken op bestelling de heerlijkste taarten. Bent u jarig? Viert u een jubileum? Of wilt u wat lekkers bij de koffie op zondag of door de week? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Er worden op dit moment maar liefst bijna 20 verschillende soorten taarten gemaakt. En zit er de smaak van uw keuze niet bij dan kunnen we in overleg met u kijken naar een passende oplossing.

Bezoek onze speciale bestelpagina waarop alle taarten staan vermeld die wij maken.

Wilt u meer weten over deze taartenactie? Dan kunt u contact opnemen met Maya Hertog (06 39 56 94 85).