Ten behoeve van de aflossing van de schuld van onze kerk worden er door verschillende personen en verenigingen acties opgezet om geld bijeen te verzamelen. Hieronder ziet u de huidige acties op een rij.

Kaartenactie

Taartenactie

 

Fotokaarten worden verkocht in de bibliotheek (in “de Akker”) tijdens de openingsuren op maandagavond. Tevens kunt u ze aanschaffen via de webwinkel. De helft van de verkoopprijs is winst en wordt afgedragen ten bate van de nieuwbouw van het kerkgebouw.

Webwinkel:

In de webwinkel treft u een presentatie van al onze kaarten en kunt u direct bestellen.  U kunt niet meer kaarten bestellen dan het aantal dat op voorraad is. Wilt u toch meer bestellen dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

Bibliotheek:

Wanneer u kaarten aanschaft in de bibliotheek kunt u het verschuldigde bedrag in het tasje, onderaan de kaartenmolen, doen. Zorgt u er dan voor dat u contant geld bij zich heeft. De plastic hoesjes waar de kaarten in zitten kunnen weer worden ingeleverd voor hergebruik. 

 

 

De leden van onze vrouwenvereniging maken op bestelling de heerlijkste taarten. Bent u jarig? Viert u een jubileum? Of wilt u wat lekkers bij de koffie op zondag of door de week? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Er worden op dit moment maar liefst bijna 20 verschillende soorten taarten gemaakt. En zit er de smaak van uw keuze niet bij dan kunnen we in overleg met u kijken naar een passende oplossing.

Bezoek onze speciale bestelpagina waarop alle taarten staan vermeld die wij maken.

Wilt u meer weten over deze taartenactie? Dan kunt u contact opnemen met Maya Hertog (06 39 56 94 85).